1. QUESTION:
How much do you charge for your credit repair service?

ANSWER:
Because every credit report is unique. We need to conduct a professional credit analysis first to determine the number of dispute items, the type of dispute items, and any other issues that are affecting your credit score. We then provide a custom quote which will vary from person to person.

 

2. QUESTION:
Do I pay for your credit repair service before or after completion?

ANSWER:
You pay after the service is completed. We charge our credit repair fee after our dispute work has been completed, which will include all the work that has been done to prepare your credit bureau disputes.  this process can take about 5 business days.

 

3. QUESTION:
Can I do credit repair on my own?

ANSWER:
Yes. You have the right to attempt credit repair yourself and are allowed to contact the 3 major credit bureaus directly.  However, our clients still choose and do prefer working with us because our knowledgeable and fast credit repair services.  For those who don’t have the budget, we highly recommend an alternative solustion, a Do-It-Yourself online credit repair service which will assist you in with this process.  You can visit www.instandcreditdisputes.com for more information.

 

4. QUESTION:
Do you create “new” identities or credit reports for your clients?

ANSWER:
No. It’s against the law to create “new” identities or credit reports. This is a serious crime that can result in fines and/or imprisonment. Beware of companies that advocate creating “new” identities or credit reports.

 

5. QUESTION:
Do you advise to dispute all the information in your credit report, regardless of its accuracy or timeliness?

ANSWER:
No. We only advise you to dispute any credit information that is inaccurate, incomplete, unverifiable, or obsolete.

 

6. QUESTION:
How can I get a copy of my credit reports from all 3 major credit bureaus?
ANSWER:
The fastest and easiest way to obtain copies of your 3-bureau credit report is by visiting www.eFreeCreditMonitoring.com.  Alternatively, we encourage you to complete a Free Consultation  so we many assist you and answer any questions you may have regarding your credit report.

 

7. Question:
When should I see results?

ANSWER:
You should start seeing results within 30 days!  Our process is extremely fast and efficient.  After you sign up, we should have your credit analysis and dispute letters out within a week.   The credit bureaus have 30 days to process disputes and they will notify you by mail within the month.

 

8. Question:
When I get my credit report, does it hurt my scores?

Answer:
NO.  When you request your own credit report it has no impact on your credit scores.

 

9. Question:
How long does the program last?

Answer:
Since everyone’s situation is different, the duration of the the credit repair process truly depends on the number of items on your report that need to be disputed, as well as the responsiveness of the credit bureaus. Once you sign up we will review your credit report and give you an assessment of your time frame.

 

10: Question:
Should I sign up my spouse at the same time?

Answer:
We do recommend that you both sign up, and we offer a couples discount if you sign up at the same time. See our specials offers today!

 

11. Question:
Do you share our personal information with anyone?

Answer:
No. We do not share your information with anyone. You may see our Privacy Policy for additional details.